23948sdkhjf

Cellavision stärker toppen

Gör plats för tre nya poster.
Det Lundabaserade medicinteknik-företaget Cellavision förstärker organisationen och tillsätter tre medarbetare på tre nya poster.



Två nyheter
sker i i ledningsgruppen. Karin Dahllöf blir chef över sälj- och marknadsverksamheten och Maria Morin blir HR-chef med ansvar för personalfrågor. Dessutom har Tina Dackemark Lawesson utsetts till en ny position som ansvarig för bolagets kommunikation och investerarrelationer.



Karin Dahllöf
är utbildad biomedicinsk analytiker och har studerat marknadskommunikation. Hon har tidigare arbetat på bland annat Bonesupport och Hemocue och kommer närmast från Vidacare Corporation.

Maria Morin har sedan 2009 varit personalchef på Cellavision och får nu utvidgat ansvar att vidareutveckla organisationen. Hon har tidigare arbetat på Gambro och företag inom personalutveckling.



Tina Dackemark Lawesson
började på Cellavision 2005 och har därefter arbetat med kommunikation på flera olika poster. Nu tar hon över, förutom ansvaret för investerarrelationer, även över bolagets kommunikation. Hon har tidigare arbetat på Precise Biometrics.

- Nya positioner och nya medarbetare på bolaget speglar Cellavisions behov av kompetens och bredare perspektiv i en ny fas av tillväxt. Inför bolagets fortsatta utveckling och expansion lägger vi ökade resurser på försäljning och marknadsföring. Strategisk kompetensförsörjning i organisationen och att kommunikationen med marknaden utvecklas är viktiga delar för att uppnå våra högt ställda mål, säger Yvonne Mårtensson, vd på Cellavision, i ett pressmeddelande.

Cellavision utvecklar och säljer analysinstrument för analys av blod och andra kroppsvätskor inom sjukvården.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094