23948sdkhjf

Enzymatica byter styrelsetopp

Tar in näringslivsproffs i bolagsstyrelsen.
Det Lundabaserade enzymbolaget Enzymatica får en ny styrelseordförande vid årsstämman den 6 maj. Den nuvarande ordföranden Åke Larsson har avböjt omval och Christian W Jansson förestås bli hans efterträdare.

Christian W Jansson har tidigare varit vd på klädkedjan Kappahl och sitter i dag i styrelsen för bland annat Svensk Handel, Apoteket AB och Svenskt Näringsliv.

- Vi är väldigt glada över att Christian W Jansson har accepterat förslaget att bli vår ordförande. Hans erfarenhet från handel och börsföretag blir värdefull i samband med att Enzymatica nu kommersialiserar sin verksamhet genom en bred marknadsintroduktion av bland annat Coldzyme munspray, säger Michael Edelborg Christensen, vd på Enzymatica, i ett pressmeddelande.

- Enzymatica är ett mycket spännande företag som nu lanserar innovativa produkter för att förebygga och behandla några av våra vanligaste sjukdomar som förkylning. Jag ser att företaget har stora möjligheter att lyckas bygga en stark verksamhet både i Sverige och internationellt, säger Christian W Jansson, i pressmeddelandet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062