23948sdkhjf

Bristol-Myers Squibb får ny Sverige-vd

Rekryterar ny topp internt.
Det globala läkemedelsbolaget Bristol-Myers Squibb har tillsatt Per Engvall som ny vd för bolagets verksamhet i Sverige. Han kommer närmast från posten som medicinsk direktör för läkemedelsbolagets verksamhet i Norden och Centraleuropa.

Per Engvall är docent från Karolinska institutet och har flera års erfarenhet från vården som hematolog och invärtesmedicinare.

- Bristol-Myers Squibb har spännande och viktiga uppgifter framför sig och rollen som landsansvarig kräver en stark och visionär ledare, vilket Per har visat prov på i sina tidigare arbeten. Pers långa erfarenhet och djupa kunskap inom forskning och svensk sjukvård är också värdefull, då vår ambition är att arbeta i nära partnerskap med hälso- och sjukvården för att säkerställa att rätt patienter får våra innovativa mediciner i rätt tid och på rätt sätt, säger Jacopo Andreose, chef för Bristol-Myers Squibbs nordiska verksamhet, i ett pressmeddelande.

Per Engvall tillträder tjänsten i april och kommer att vara placerad på Bristol-Myers Squibbs nordiska huvudkontor i Solna.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.082