23948sdkhjf

Enzymatica rekryterar nytt inför börsflytt

Tar in en ny finanschef och jagar folk till försäljning samt forsknings och utveckling.

Lundabolaget Enzymatica planerar att flytta bolaget till en större handelsplats för bolagets aktie. Inför flytten laddar bolaget upp med nyrekryteringar.


Nyligen rekryterades Johan Wennerholm till posten som finans- och informationschef. Johan Wennerholm är i dag vd på medtech-bolaget Occlutech och har tidigare arbetat som finanschef på labtech-bolaget Cellavision.

Samtidigt rekryterades Tina Dackemark Lawesson till posten som senior kommunikationschef. Hon arbetar i dag med investerarrelationer på Cellavision.

- Jag är glad över att vi kan förstärka vår organisation med dessa kompetenta medarbetare. Både Johan och Tina har värdefull erfarenhet av arbete i bolag som befinner sig i det skede där Enzymatica är, säger Michael Edelborg Christensen, VD för Enzymatica AB.

Bägge tillträder sina nya tjänster den första april.

Parallellt söker Enzymatica förstärkning inom bolagets enhet för forskning och utveckling och har också börjat söka en person till posten som försäljningschef.

Enzymatica är ett publikt life science-bolag som utvecklar medicintekniska produkter baserat på enzymet penzym som är ett köldanpassat trypsin från djuphavstorsken som ska förebygga eller lindra symtom vid förkylningar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063