23948sdkhjf

Pipett som dispenserar provet upp till hundra gånger i en följd

Kan dispensera volymer ner till en mikroliter och kan utföra över hundra dispenseringar utan påfyllning av pipettspetsen.


M ultipette M4 är en ny handhållen pipett för multidispensering i snabb följd och med hög precision. Multipette M4 kommer från Eppendorf och fungerar tillsammans med nio olika storlekar av Combitip-pipettspetsar. En inbyggd sensor detekterar automatiskt vilken spets som satts på och visar dess volym på en display. För varje pipettspets finns tjugo olika volyminställningar. Multipette M4 kan dispensera volymer från en mikroliter till tio milliliter och kan utföra upp till hundra dispenseringar i en följd utan påfyllning av spetsen. På displayen räknar en inbyggd räknare hur många dispenseringar som genomförts, vilket gör att användaren lättare kan hålla koll på var hon/han var vid ett eventuellt avbrott.

Dispensering av samma prov hundra gånger i en följd passar exempelvis bra för applikationer där mikroplattor med 96 brunnar är involverade. Multipette använder positivt deplacement för dispenseringen, vilket gör att även viskösa eller volatila vätskor kan dispenseras med hög precision.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063