23948sdkhjf

Sensori rekryterar vd

Torbjörn Kemper blir ny vd för Sensori och ska nu hjälpa bolaget att ta steget mot försäljning och distribution.

Som ett led i arbetet att lansera Antinitus på global basis gör Sensori alltså klart med ny vd. Torbjörn Kemper har tidigare varit verksam som vd för Karessa pharma holding och som business development director på Meda OTC.

– Det är ett sant privilegium att få förtroendet att leda arbetet med att globalisera försäljningen av tinnitusplåstret Antinitus. Jag har å yrkets vägnar haft kontakt med nuvarande vd Tommy Rönngren i ett antal år och känner tillförsikt i att vi tillsammans kommer att ta Sensori vidare till nästa steg, kommenterar Torbjörn Kemper sitt nya uppdrag i ett pressmeddelande.

Tommy Rönngren fortsätter sitt engagemang i Sensori via sin plats i styrelsen där han av Valberedningen är föreslagen till ordförande.   

– Jag kommer nu ägna ännu mer av min tid till det kliniska och det regulatoriska arbetet i samband med registrering av produkten globalt inklusive i USA och FDA , säger Tommy Rönngren.

Sensori har under mer än ett decennium arbetat med forskning, utveckling och kommersialisering av den medicintekniska produkten Antinitus, ett halvmåneformat plåster som fästs bakom örat och med hjälp av ett unikt raster kan reglera nervfunktionerna i ljudsystemet.

Torbjörn Kemper tillträder som vd den 1 juli 2017.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095