23948sdkhjf

Hon blir programchef på UIC

UIC värvar programchef med gedigen erfarenhet.

Monica Hedberg blir ny programchef på Uppsala innovation centre. Hon kommer att ansvara för affärsutvecklingsprogrammet UIC Business accelerator för bolag i stark och internationell tillväxtfas. Som programchef kommer Monica Hedberg att ha ett övergripande ansvar för UIC:s alla program, från idé- till acceleratorfas.

Monica Hedberg har en bakgrund som investerare i olika faser och har ett stort nätverk bland företag och investerare i Sverige och internationellt. Hon har, och har haft, flera olika typer av styrelse- och förtroendeuppdrag, exempelvis inom medtech- och it-branschen. Hon är medlem i entreprenörnätverket Founders alliance internationella grupp, som arbetar för att skapa affärsutbyten och möjliggöra kompetensväxling och investeringsmöjligheter mellan Sverige och andra länder.

Själv har hon drivit upp flera egna verksamheter, exempelvis Tibble gård och ungdomshem med fem vårdenheter. 2007 blev hon vald till Årets kvinnliga företagare i Uppsala län. Hon driver också utbildningsföretaget Asynjor invest för kvinnor som vill bli investerare. Syftet är att öka andelen kvinnor som ägare i företag för att snabbare uppnå mer jämställda styrelser.

Läs mer om: UIC
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.484