23948sdkhjf

Fyra nya till Coala

Coala life knyter fyra nya ansikten till organisationen med ny styrelseordförande, styrelseledamot, affärsutvecklingsansvarig och kundupplevelseansvarig.

– Vi välkomnar en superkvartett och accelererar vidare som ledaren inom digitala lösningar och tjänster för hjärtat, kommenterar Philip Siberg, vd för Coala life.

Som ny styrelseordförande har Liselott Kilaas tillträtt. Liselott Kilaas har bland annat varit vd för vårdkoncernen Aleris och styrelseledamot i Telenor ASA och Norges Centralbank.

 Jag är mycket engagerad i hälsofrågor och jag ser en stor potential i Coala life och hur medtech kan bidra till att förbättra vården. Jag tror att vi har en spännande och intressant produkt och jag hoppas att många vill använda sig av Coalan, jag är entusiastisk, säger Liselott Kilaas i ett pressmeddelande.

Dessutom har Johanna Öberg tillträtt som ny styrelseledamot i bolaget. Johanna Öberg är vd för Memira, Skandinaviens största vårdkoncern inom ögonlaser och linsbytesoperationer. Hon har även lett bolag inom Kinnevik-koncernen och startat upp tidningen Metro i Puerto Rico.

Anna Hernegran har rekryterats som affärsutvecklingsansvarig. Hon kommer närmast från Philips healthcare där hon ansvarade för försäljning inom bild och dessförinnan kardiologi. Anna Hernegran har en lång karriär inom Philipskoncernen och medicinsk teknik och hennes fokus hos Coala kommer främst att vara att vidareutveckla och driva försäljningen i vården och med samarbetspartners.

Bolaget har även anställt Malin Sendén med uppgiften att fokusera på att Coala levererar den bästa kundupplevelsen till konsumenten, patienten och vården. Hon kommer närmast från medicinteknikbolaget Global kinetics.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094