23948sdkhjf

Ska stärka kommunikationen med aktieägarna

Immunovia har utsett Julie Silber till Director of investor relations i syfte att stärka bolagets IR- och aktieägarkommunikation.

Julie Silber har tidigare arbetat som rådgivare för små och medelstora publika bolag som både Investor relations officer och CFO. Hon har lång erfarenhet inom investerarrelationer, strategisk kommunikation, rådgivning och ekonomiskt ledarskap och är för närvarande senior IR-rådgivare vid Wildeco i Stockholm.

– Vi är glada över att välkomna en IR-ansvarig av Julies kaliber för att hjälpa oss vidareutveckla Immunovias investor relations-program. Julie kommer att arbeta med Immunovias ledande befattningshavare för att expandera bolagets räckvidd och exponering mot aktiemarknader och investerare i hela Europa, Nordamerika och resten av världen, säger Mats Grahn, vd för Immunovia i ett pressmeddelande.

– Immunovias strategiska kommunikationsplan och IR-funktion behöver anpassas för att stärka företagets fortsatta utveckling och vi ser fram emot Julies bidrag för att hjälpa oss att göra det.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125