23948sdkhjf

SDS Life Science etablerar nytt kontor

Konsultföretaget SDS Life Science öppnar nu ett kontor också i Uppsala.

Förra veckan bytte SDS, Scandinavian Development Services, namn till SDS Life Science. Företaget har vuxit kraftigt från att det startade 2012 med en anställd. Idag finns över 30 anställda och ett 20-tal underkonsulter på kontoret i Stockholm. Företaget går nu in i en ny fas, berättade grundaren Anna Törner för Life Science Sweden förra veckan.

Nu öppnar företaget ett kontor i Uppsala och vid årsskiftet beräknas 4-5 personer från SDS Life Science arbeta med Uppsala som bas.

– Vi ser att life science-miljön i Uppsala är betydande och vill gärna lära känna de bolag som finns där. Även om läkemedelsutveckling generellt har ett globalt fokus, är lokal närvaro värdefullt. Vi vill vara nära våra kunder för att kunna ge ännu bättre service och ha en bättre kommunikation, säger Gösta Hiller, vd för SDS Life Science.

Anna Törner blir chef för det nya kontoret. Hon berättar att Stockholms- och Uppsalakontoret ska bli helt integrerade. Till exempel ska personer som arbetar i Stockholm kunna rapportera till en gruppchef i Uppsala.

– Vi hoppas också att vår närvaro i Uppsala ska göra oss till en intressant arbetsgivare för relevanta experter i Uppsalaregionen. Att kunna rekrytera riktigt bra medarbetare är en överlevnadsfråga för oss, säger Anna Törner.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078