23948sdkhjf

Hallå där Dag Larsson ...

Dag Larsson, Senior Policy Manager på Lif, ska tala på Life Science Swedens event Pharma Outsourcing den 10 december.

Kan du berätta vad du ska tala om?

Jag tänkte tala om den spännande utvecklingen som sker när det gäller Life Science-sektorns affärsmodeller och lite om hur Sverige står sig i detta. De stora företagens tidigare strategier att försöka göra allt ifrån grundläggande forskning till produktutveckling ”inhouse” har transformerats till en ny värld av konstellationer som samverkar.

Vilka andra talare ser du framemot att lyssna på?

Det är en fråga som alltid är lika svår att svara på för någon som är nyfiken. Jag tycker eventet lyfter fram både övergripande perspektiv och det viktiga i att låta sig inspireras av erfarenheter ifrån de som bygger företag och behöver outsourca. Kunskap om möjligheter och hur man gör är lika viktiga för båda parter när det gäller outsourcing. Oavsett storlek, så behöver man ha rätt kompetenser som köpare av outsourcade tjänster och aktiviteter.

Varför tycker du att det här mötet är viktigt?

– Life science är en viktig och värdeskapande sektor för Sverige. Vi ser gärna ett växande ekosystem av alla de slags bolag som behövs för att vi ska vara konkurrenskraftiga som land. Det är min förhoppning att möten som detta bidrar till detta.

PHARMA OUTSOURCING

När: 10. dec 2020.
Var:
Online.
Kostnad:
Ingen kostnad, men registrering på webben krävs.
Organisatör:
Life Science Sweden
Webb:www.pharmaoutsourcing.eu

Artikeln är en del av vårt tema om Pharma Outsourcing.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125