23948sdkhjf

Gammal vänskap ger nytt samarbete mellan konsultbolag

Konsultbolaget SDS Life Science och danska Ozack Aps inleder ett samarbete. Syftet är att kunna erbjuda en större bredd av tjänster, både geografiskt och disciplinärt.

Ozack Aps är ett konsultföretag med bas i Köpenhamn som fokuserar på globala strategiska regulatoriska tjänster och har kunder i 10 länder.

En bidragande orsak till samarbetet är en 30-årig vänskap mellan Ozacks grundare Ann Christine Korsgaard och SDS:s grundare Anna Törner, som var kollegor tidigt på 1990-talet som utredare på Farmakoterapeutisk avdelning på det norska läkemedelsverket.

– Genom åren har vi bumpat in i varandra och nu känner vi äntligen att läget är rätt för ett samarbete. Vi vill göra varandra bättre och hjälpa till att utveckla båda våra bolag genom ett samarbete som gör båda företagen starkare, säger Anna Törner i ett pressmeddelande.

Tanken är att samarbetet ska göra att Ozacks regulatoriska expertis blir lätt tillgänglig för SDS:s kunder i Norden och vice versa, att SDS:s konsulter kan bidra som experter i Ozacks kundprojekt.

– Vi delar samma värderingar och jag ser därför fram emot att arbeta med Anna igen, säger Ann Christine Korsgaard.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095