23948sdkhjf

Cobra Biologics får ny forskningschef

Läkemedelstillverkaren rekryterar ny topp.

CMO-bolaget Cobra Biologics har rekryterat Daniel C. Smith till posten som forskningschef. I sin nya tjänst får han i uppdrag att leda den vetenskapliga utvecklingen inom koncernen samt att förbättra bolagets utveckllingsplattformar för dna, virus samt mikrobiella-, och mammalieproteiner.


- Detta är en viktig tid för Cobra och personligen är jag mycket glad över att Dan har beslutat att återvända till Cobra som vår nya CSO. Han har en enorm entusiasm för forskning och dess tillämpning i vår bransch och genom att ha arbetat med honom tidigare, tror jag bestämt att han har den erfarenhet och förmåga som krävs för att ytterligare etablera Cobra som en ledande vetenskaplig organisation, kommenterar vd Peter Coleman, i ett pressmeddelande:


Cobra Biologics är ett brittiskt kontraktstillverkningsbolag och ett dotterbolag till det svenska holdingbolaget Cobra Biologics Holding. Cobra biologics har verksamheter i Södertälje, Matfors utanför Sundsvall och i Keene, England och har försäljningskontor i USA, Kanada och Asien.


Bolaget tillverkar biologiska och traditionella läkemedel på uppdrag.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079