23948sdkhjf

Välkommen till årets upplaga av Lyckad Läkemedelsutveckling!

Årets upplaga av Lyckad Läkemedelsutveckling fokuserar på individanpassad medicin.
I takt med att nya tekniker utvecklas och forskningen ger oss allt mer information om den mänskliga kroppen och dess processer förändras sättet att utveckla läkemedel. Jakten på universella lösningar för de stora befolkningsgrupperna ersätts allt mer av strävan efter mer individanpassade behandlingar. Onkologi är kanske det område där individanpassningen har kommit längst, men utvecklingen sker på alla plan.

Under årets upplaga av Lyckad Läkemedelsutveckling den 26 maj fokuserar vi därför på individanpassade läkemedel och individanpassad läkemedelsutveckling. För det är inte bara substanser som kan individanpassas. Under dagen kommer vi bland annat att få höra om de regulatoriska aspekterna av individanpassning och hur kunskapen om olika personers känslighet för läkemedel kan utnyttjas i designen av kliniska studier.

Dagen kommer också att bjuda på intressanta case från bland annat Maarten Kraan som ansvarar för Astrazenecas tidiga forskning inom andningsvägar, inflammation och autoimmunitet. Dessutom berättar Tomas Salmonson, chef för CHMP, om arbetet med införandet av stegvist godkännande av läkemedel och var man befinner sig i processen.

Jag är övertygad om att årets upplaga av Lyckad Läkemedelsutveckling blir en intressant dag som svarar på många frågor, och som förhoppningsvis väcker nya.

Läs hela programmet här och anmäl dig genast på www.lyckadlakemedelsutveckling.se .

Vi ses den 26 maj!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078