23948sdkhjf

Kompakt ozonsterilisator

Ozonsterilisator som avdödar kontaminerande virus och mikrober och sedan omvandlar allt ozon till syre igen.


Ozilla är en ny högkvalitativ ozongasgenerator. Den är mycket kompakt, endast 32x28x13 centimeter och passar i de flesta cellinkubatorer och hoodar. Huvudsyftet för Ozilla som lanseras av Amsbio är att skapa en steril atmosfär.

Med enkla användarrutiner kan man använda instrumentet för att helt eliminera luftburen kontamination såväl som kontamination på ytor, inklusive bakterier, fager och svampar. Ozon är det mest potenta oxidativa ämnet som förekommer naturligt. Med sin extra fria radikala syremolekyl kan ozonet förstöra alla typer av virus och mikrober som kan orsaka kontamination. Ozonet lämnar inte heller några kemiska rester vilket är fallet med de flesta andra rengöringsmedel.

Med Ozilla är tanken att man ska kunna sterilisera pipetter, spetsar, handskar, plattor, små instrument eller till och med personliga föremål som nycklar och glasögon. Ozilla ska vara säker att använda och har en ny teknologi som tar bort alla ozongaser i slutet av varje steriliseringscykel, genom att omvandla ozonet till syre.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079