23948sdkhjf

Han blir Biovicas affärsutvecklare

Pontus Nobréus ska ansvara för bolagets globala affärsutveckling.

Pontus Nobréus kommer senast ifrån Euro Diagnostica där han har arbetat med den globala försäljningen. Initialt kommer han att arbeta från Sverige och ansvara för affärsutveckling globalt. Det omfattar försäljning, kommersialisering och kundstrategi. Han kommer att vara en del av ledningsgruppen på Biovica.

– Jag ser fram emot att börja arbeta för Biovica och att göra Divitum kommersiellt tillgängligt. Det känns inspirerande att arbeta med en produkt med så stor potential, såväl mänskligt som kommersiellt, säger Pontus Nobréus i ett pressmeddelande.

Biovica meddelade nyligen att de startar ett dotter bolag i USA för att etablera produkten Divitum på den amerikanska marknaden.

Divitum mäter celldelningshastighet och målet är att snabbare än dagens metoder ge svar på om specifika cancerbehandlingar är effektiva eller ej.

– Pontus Nobréus är ett viktigt tillskott till Biovica. Hans erfarenhet av att framgångsrikt ta diagnostiska produkter till marknaden kommer att vara väldigt värdefulla nu när Biovica står inför kommersialisering av produkten, kommenterar Anders Rylander, vd Biovica.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078