23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kom ihåg detta innan du bestämmer dig för att göra fillers

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Innan du bestämmer dig för fillers så finns det ett antal saker som du måste veta om samt regler som du bör förhålla dig vid när det kommer till valet av det företag som önskar köpa tjänsten från.

Gör en ordentlig bakgrundskoll
Det första du behöver göra är att ta göra lite bakgrundskoll gällande kliniken du ämnar få just dina fillers utförda hos. Det är av yttersta vikt att besöka en klinik som har en erfaren samt legitimerad personal. Egentligen bör inte detta nämnas ens men pga. av den oreglerade marknaden så har det dykt upp en massa oseriösa aktörer som genomför fillers utan någon medicinsk utbildning.

Den första varningssignalen brukar vara att om en viss klinik påstår sig har medicinsk utbildad personal men dessa påståenden inte kan strykas gentemot socialstyrelsen register så ska du undvika den och leta vidare. Kom ihåg också att certifiering inte räcker eftersom alla vi kan bli certifierade genom att delta i kurser avklaras under en arbetsdag.

Medicinsk personal på plats
Seriösa och legitimerade klinker har alltid en eller flera läkare fysiskt på plats. Du ska således ta reda på huruvida klinker i fråga har rutiner för att hantera oförutsedda händelser såsom en akut situation såsom en allergisk reaktion vilket är känt bland medicinsk kunniga som ett tillstånd som kan leda till andningsstopp.

Detta i sig är ett allvarligt och livshotande tillstånd som måste tas hand om en behörig läkare för att förhindra en tragedi. Just därför så måste en behörig läkare vara fysisk på plats i fall dessa situationer uppstår. Be gärna om att får se diplomen på den som ämnar behandla dig som du sedan (som redan nämnts) verifiera mot socialstyrelsens register som finns tillgänglig för allmänheten.

Produkter som kliniken använder sig av
Innan du bestämmer dig för att få ämnet insprutat i din kropp så ska du ta reda på vilka produkter som använts för att applicera fillers. Du ska allmänt sett undvika att göra fillers eftersom dessa inte ska lösas upp om det skulle uppstå en oönskad effekt samt om komplikationer med själva ingreppet skulle uppstå vid ett senare tillfälle. Just därför är kvalitets fillers inte billiga, där av kostnaden för själva ingreppet. En tumregel är att om det inte kostar än tre tusen att göra fillers i Stockholm eller andra orter för den delen så kan du vara säker på att de använder sig av fillers av en tveksam kvalitet.

Generellt sett så betraktas Juvederm, Teosyal samt Stylage som tämligen säkra produkter som använts av en seriös klinik. Det finns väldigt få fall som påvisar biverkningar när det kommer till användningen av dessa produkter. Om något skulle gå fel så kommer ämnet att kunna brytas ned naturligt av din kropp, vilket är just varför dessa produkter tenderar att kosta mycket mer.

Hur lång tid tar själva ingreppet
En medicinskt kunnig och utbildad person kan genomföra en ingrepp under fem minuter. Om du önskar ha en konsultation inklusive andra förberedelse bör det hela inte ta mindre än trettio minuter. Om du upplever att det hela går för snabbt så kan du vara säker på att den person som ämnar genomföra din ingrepp inte har rent mjöl i påsen. Vi rekommenderar just därför att du avstår från att anlita denna klinik och letar istället vidare efter andra alternativ.

Hur länge varar själva resultaten?
Om du inte vet det redan så har dina läppar en snabbare absorptionsförmåga när det kommer till fillers än vad andra ansiktsdelar har. Just därför så krävs det en form av uppbyggnadsfas för att man ska få en långvarig resultat. Just därför så bör den klinik så du anlitar lägga upp en utarbetat och detaljerad uppbyggnadsplan för just dina läppar.


I de flesta fall så behöver man genomföra åtminstone tre behandlingar under själva uppbyggnadsfasen för att det hela ska få ett långvarigt resultat. Några veckor efter att du genomfört den första behandlingen så kommer du ofta att uppleva att dina läppar återgått till hur det såg ut innan du genomföra ingreppet.

Just därför så är en form av påfyllning behöver genomföras, i de flesta fall inom två månader från att ingreppet genomfördes initial, för att man ska kunna uppnå en långvarigt samt viktigaste, resultat i en naturlig utkomst av själva ingreppet.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.093