23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

En passande reklamaccessoar för alla företag

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Hur ser en självklar reklamaccessoar ut? Ja, det beror helt och hållet på hur företaget ser på konceptet men något som många satsar på är olika plagg med tryck. Trycket är oftast i form av företagets logotyp.

Mössor med tryck är ett vanligt exempel som passar perfekt för kalla vinterdagar eller blåsiga höstkvällar. Det går att beställa mössor med snyggt tryck eller brodyr där företagets logo syns väl. Dela gärna ut dessa både till medarbetare och kunder. Vad är effekten? Mössan kommer att vara synlig oavsett var den som bär den faktiskt befinner sig. Det kan vara allt från ett kort möte i trappuppgången, i tunnelbanan eller i affären. Alla som passerar förbi kan faktiskt se logot och det är ett perfekt sätt att göra en enkel och funktionell reklam för företaget.

En mössa med tryck eller brodyr är en av de populäraste profilprodukterna tillsammans med tröjor med tryck som har samma tanke bakom sig, att marknadsföra och boosta ett varumärke på ett trevligt sätt. Stor fördel är att företaget kan beställa olika färger av produkterna. På det sättet kommer mottagaren att kunna välja en färg som denne tycker extra mycket om. 

Organisera teambuildings där alla får bära coola reklamaccessoarer
Självklart, kan du som företagsägare dela ut coola mössor med tryck och hoppas på att de bärs på rätt sätt för att synliggöra varumärket.

Ett annat bra tips att göra sådana typer av reklamtillbehör mer synbara är att organisera teambuildings där alla får varsin fin mössa som de får bära på. En teambuilding kan ha många och olika fördelar.  En av de mest uppmärksammade är att de skapar en bra miljö för att bygga upp och förbättra kollektivets trivselnivå. Genom att engagera medarbetarna i olika aktiviteter utanför arbetsplatsen känner dem en samhörighet som i vanliga fall inte är möjlig. Den hjälper i sin tur när de anställda återvänder till sina arbetsuppgifter och de vanliga rutinerna. Ett team som hänger ihop kan leverera bättre resultat.

Att dela ut samma mössor med tryck eller T-shirts under ett sådant event skapar gemenskap och gör att accessoaren även bärs under fritiden. 

Hur kan företag boosta sitt varumärke ytterligare? 
Alla företag kan välja att boosta sitt varumärke genom att beställa coola mössor eller T-shirts som intressenter och medarbetare kan använda.

Finns det andra sätt att synliggöra ens varumärke på? Självklart! Ett smart råd är att alltid börja göra det internt. 

Ett bra tips är att formulera vad företaget och varumärket står för och förklara detta på ett enkelt sätt för de anställda. Sprid gärna denna identitet över hela arbetsplatsen så att alla medarbetare känner till den. Medarbetarna kommer att förmedla den vidare till sin vänskapskrets och familj och det är ett funktionellt sätt att öka medvetenheten.  Kombinera gärna konceptet genom ett enkelt knep som redan uppmärksammats i inlägget, nämligen genom att ge små presenter i form av plagg med företagets logotyp på.

När du väl förmedlat varumärkesidentiteten ska du se till att den behålls. Hur görs det? Genom en regelbunden utvärdering. Försök att hålla dig uppdaterad om hur väl de anställda förstått vad företaget förmedlar. Detta gäller särskilt de i kundinriktade roller. Ifall stöd behövs, se till att erbjuda det.

Givetvis, går det att boosta varumärkeskonceptet ytterligare. Satsa på att skapa en förståelse även för externa intressenter. Det enklaste sättet är att medverka i exempelvis välgörenhets events där företaget får dela ut samma coola mössor med tryck åt deltagarna. Passande exempel är löpturer där deltagarna får varsin mössa att bära på både under och efter löpningens slut. Plagg med tryck på fungerar ypperligt som presenter för olika högtider också.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.048