23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Linda Nord blir ny senior konsult inom RA på SDS

Den regulatoriska avdelningen på SDS Life Science växer och förstärker med Linda Nord.

Linda Nord kommer närmast ifrån Sobi. Där har hon arbetat som Global Regulatory Affairs Manager och varit ansvarig för produktregistreringar i Asien och Sydamerika. Innan det arbetade hon på AstraZeneca med regulatoriska frågor inom CMC i fem års tid. Linda har även hunnit med att arbeta som konsultchef i ett Life Sciencebolag och skaffat sig en doktorsgrad i neurovetenskap och cellbiologi.

- ''Linda är en riktigt duktig problemlösare som vet hur man tar sig an komplexa regulatoriska frågeställningar'', säger Erika Spens, chef för Regulatory Affairs på SDS Life Science.

Vill arbeta med regulatory tidigt i läkemedelsutvecklingen

Hos SDS Life Science jobbar många konsulter med mindre bolag i tidigt skede av läkemedelsprocessen. Detta har lockat Linda.

- ''Om jag haft någon form av grand plan, så är det att jag länge haft sikte på att arbeta med mindre bolag tidigt i läkemedelsprocessen. Här på SDS har jag möjlighet att arbeta med många intressanta kundprojekt i olika faser tillsammans med kollegor med imponerande bred och djup erfarenhet, både inom Regulatory Affairs och inom läkemedelsutveckling i stort. Därför känns det extra roligt att vara på SDS'', menar Linda.

Cytel Sweden
Sankt Eriksgatan 113, 3 tr
113 43 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE7104093021

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047