23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

5 fördelar med ett molnbaserat affärssystem för dig inom Life Science

Har ni de rätta verktygen så att ni kan dra nyttja alla de fördelar molnet innebär för Life Science? Förutom att säkerheten är mycket högre och det blir enklare att ta till sig ny teknik så slipper ni även investera dyra pengar i servrar och hårdvara eller ha anställda som tar hand om affärssystemet. Här är 5 anledningar till varför ditt nästa ERP bör vara i molnet.

Kostnaden för att validera regelefterlevnad ska inte behöva stå i motsats till att följa med i den snabba utvecklingstakten vi ser inom affärssystemen. Här är några fördelar med ett molnbaserat affärssystem: 

  • Det blir enklare att ta del av ny funktionalitet i kontinueliga uppdateringar tack vare vår beprövade testningsprocess av ny funktionalitet
  • Du får stöd i dina viktigaste affärsprocesser, oavsett var ni befinner er kan ni följa de regulatoriska kraven och förhindra brist på viktiga material eller reagenser. 
  • Du kan automatisera mer - exempelvis proaktivt fånga upp avvikelser och automatisera kvalitetsäkring
  • Det är säkert - det är enklare att kryptera data, övervaka nätverksaktivitet och lägga på flera säkerhetslager
  • Det är kostnadseffektivt - du kan skala upp när ni växer

Jeeves ERP Cloud för Life Science & Medical Device är en speciell branschlösning för just era utmaningar. Med den hanterar ni utveckling, tillverkning och distribution i multipla bolag, flera lagerställen, regioner och länder. Vår branschlösning är anpassad för din industri och vi hjälper dig att skräddarsy en lösning specifikt för ditt företag som stöttar kraven på ökad lönsamhet, möter din organisation där du är i dag och förbereder dig för var du vill vara i morgon.

Läs mer i vår blogg

Jeeves Information Systems AB
Kungsgatan 44
111 35 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563434215

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031