23948sdkhjf

Life Science Swedens förlag lanserar branschkurser

Branschtidningsförlaget Nordiske Medier, där Life Science Sweden ingår, erbjuder nu utbildningar.

Nordiske Medier är Nordens största B2B-förlag med ungefär 50 titlar i de skandinaviska länderna. I Sverige fokuserar förlaget huvudsakligen på fyra områden, nämligen handel, industri, transport samt medicin och sjukvård.

Utöver det redaktionella innehållet arrangerar Nordiske Medier ett stort antal branschevent varje år. Inom medicinområdet är det kongresser och mässor som Bioscience, The Future of Swedish & Danish Life Science och Fokus Hjälpmedel.

Nu breddar Nordiske Medier utbudet ytterligare och startar utbildningar för kompetensutveckling och fortbildning. Utbildningarna görs i samarbete med onlinekursföretaget Coursio samt experter inom de områden som utbildningarna handlar om.

– Satsningen är ett naturligt steg för oss som branschmediakanal. Vi ser verkligen fram emot att lansera flera spännande utbildningar inom olika branscher och därmed erbjuda kompetensutveckling på ett lättillgängligt sätt, säger Magnus Kepinski, vd för Nordiske Medier i Sverige, i ett pressmeddelande.

De första utbildningarna finns nu online. Dessa är inom områdena industri och transport och handlar om processvätskor respektive energieffektivisering. På sikt kommer många fler kurser att erbjudas och då även inom affärsområdena handel och medicin/sjukvård.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Novo Nordisk vill köpa fransk samarbetspartner
Nanopartiklar ska hjälpa till att hitta lungsjukdom
Hon blir ny chefsjuksköterska på Danderyds sjukhus
Nanexa utvecklar depåberedning av diabetes- och fetmaläkemedlet Saxenda
Neogap får EU-patent
Index Pharmaceuticals tecknar japanskt licensavtal

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078