23948sdkhjf

Life Science Sweden beger sig till Öresundsregionen! – Hallå där Michael Linnell

Snart är det dags för Life Science Swedens möten The Future of Swedish Danish Life Science och New Updates in Drug Formulation & Bioavailability. Vi ställde ett par snabba frågor till Michael Linnell, projektledare för Life Science Swedens eventportfölj.

Så här i slutet av sommaren är vi på Life Science Sweden alltid lite extra förväntansfulla. I början av september är det nämligen dags för två av våra äldsta och mest uppskattade årliga möten – i tät följd, dessutom! Den 6 september går det vetenskapliga mötet New Updates in Drug Formulation & Bioavailability av stapeln i Köpenhamn, och dagen därpå slår vi upp dörrarna till branschmötet The Future of Swedish & Danish Life Science i Lund.

Varför behöver branschen dessa event och varför ska man delta?

– Konferensen New Updates in Drug Formulation & Bioavailability handlar, som namnet avslöjar, om det senaste inom läkemedelsformulering och biotillgänglighet. Som deltagare får du ta del av ny kunskap och aktuella projekt i ett intensivt och spännande seminarieprogram. Såklart finns även tid avsatt för nätverkande och förfriskningar mellan föredragen. Passa även på att träffa våra utställare som finns på plats hela dagen, säger Michael Linnell.

The Future of Swedish & Danish Life Science lockar årligen cirka 500 besökare från life science-sektorn och tar ett bredare grepp på life science och de främsta utmaningarna för sektorn, på båda sidor om Öresund. 

– Här är mötet med dina många branschkollegor och våra cirka 30 partnerbolag lika självklart som det högaktuella seminarieprogrammet! Detta är ett så kallat ”open door event”, där man som deltagare kan komma och gå som man vill under dagen samt röra sig fritt mellan de föredragen och den livliga utställningen.

– För de som hellre möts under mer formella former – oavsett vilket av våra event du besöker – finns möjligheten att boka personliga ”one-on-one”-möten vid särskilt avgränsade mötesplatser. Vi tillhandahåller nämligen ett digitalt verktyg på alla våra event där man i förväg kan stämma träff med andra mötesdeltagare.

Vad kan man som deltagare förvänta sig av eventen?

– Oavsett om du deltar båda dagarna eller bara hinner med den ena eller den andra, så kan du förvänta dig massor av nya insikter, ny kunskap och fantastiska möjligheter att nätverka. Ta tillfället i akt att besöka våra ”Öresunds-event” och lägg en viktig pusselbit till din karriär!

Läs mer om de båda eventen, ta en titt på seminarieprogrammen och boka din plats på:

http://www.formulationsbioavailability.com/

http://www.swedishdanishlifescience.se/

Artikeln är en del av vårt tema om The Future of Swedish & Danish Life Science.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08