23948sdkhjf

Får utökat uppdrag på Amrop

Cecilia Callmer har fått ett utökat uppdrag på företaget Amrop, som arbetar med chefs- och styrelserekrytering samt ledarutveckling. Hon kommer att tillsammans med Sabine von Anhalt leda Amrops globala Life Science & Healthcare Practice Group.

– Jag är hedrad att tillsammans med Sabine von Anhalt få leda Amrops globala Life Science Practice Group. Jag har lång internationell erfarenhet som HR-chef inom life science-industrin och jag är mycket glad över att kunna stödja Amrops Life Science expansion internationellt, säger Cecilia Callmer, i en nyhet på Amrops hemsida.

Cecilia Callmer började på Amrop i Malmö 2021 och är Partner på företaget. Hon har tidigare jobbat på företag som Novo Nordisk, Ferring Pharmaceuticals och varit Vice President Human Resources på det svenska läkemedelsbolaget Camurus.

Nu ska hon tillsammans med Sabine von Anhalt, som är Partner i Tyskland, leda Amrops globala Life Science Practice Group.

Amrop är ett globalt chefrekryteringsföretag som finns i 55 länder. Bolaget hjälper andra företag att hitta och utveckla ledare inom bland annat life science-sektorn.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078