23948sdkhjf

Hon är ny på Gradientech

Diagnostikbolaget Gradientech har rekryterat AnnaLotta Schiller Vestergren till tjänsten som Chief Commercial Officer.

AnnaLotta Schiller Vestergren har en bakgrund inom molekylärbiologi och bakteriologi och har arbetat med internationell försäljning och affärsutveckling på både stora och små bolag. Hon har de närmaste trettio åren arbetat på ledande befattningar inom sektorn, skriver Gradientech i ett pressmeddelande.

Gradientech är ett Uppsalabaserat diagnostikbolag som utvecklar diagnostik inom infektionsmedicin. Bland annat har de utvecklat systemet Quick MIC för att testa för antibiotikaresistens i sepsispatienter och snabbt sätta in rätt antibiotika. Systemet är CE-märkt i Europa och tilldelades en så kallad genombrottsstatus (Breakthrough Device status) av den amerikanska läkemedelsmyndigheten, FDA, förra året.

– Med mina nästan tre decenniers erfarenhet av kommersialisering på bolag i olika faser ser jag fram emot att leda Gradientechs begåvade team och att kunna vara med och bidra i vårt arbete för bättre hälso- och sjukvård. Jag ser fram emot att bli en del av teamet och jobba tillsammans för att uppnå våra kommersiella mål och driva nästa tillväxtfas, säger AnnaLotta Schiller Vestergren i ett pressmeddelande.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078