23948sdkhjf

Nytt namn till Pixelgens vetenskapliga råd

Pixelgen har tillsatt Mostafa Ronaghi till sitt vetenskapliga råd.

Mostafa Ronaghi har tidigare arbetat vid Stanford University som Principal Investigator och var tidigare Chief Technology Officer för Illumina. Han är också grundare till flera företag som bland annat Next Bio, Pyrosequencing och Clear Labs. 

Som en del av Pixelgens vetenskapliga råd ska han stötta bolaget i produktutvecklingen och den kommersiella expansionen, skriver företaget i ett pressmeddelande.

– Jag är exalterad över att gå med i Pixelgens vetenskapliga råd och ser fram emot att arbeta med företagets imponerande team för att fortsätta att utveckla Molecular Pixelation, säger Mostafa Ronaghi i pressmeddelandet.

Molecular Pixelation ("molekylär pixelering") är den metod som Pixelgen utvecklat för att visualisera och analysera cellytans proteiner. 

Pixelgens vetenskapliga råd, som Mostafa Ronaghi nu ansluter sig till, består idag av Emma Lundberg, professor vid KTH, Petter Brodin, professor vid Karolinska institutet och Tarjei Mikkelsen, tidigare Chief Technology Officer för Arsenal Bio.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078