23948sdkhjf

Hallå där Gunnar Mattsson...

...som ska leda Lindahls nya branschgrupp inom life science.
Vad är tanken med den här gruppen?

- Syftet är att utnyttja firmans resurser bättre, att kunna förkovra oss och kunna utbyta erfarenheter med varandra inom det här området. När en klient vänder sig till oss kommer vi snabbt att kunna sätta ihop ett team för just deras behov eftersom vi kommer att ha bättre koll på vem i gruppen som har vilken erfarenhet.

Vad ska ni göra?

- Gruppens arbete kommer att vara väldigt klientorienterat så det beror vad klienterna vill ha hjälp med. Tanken är att vi ska kunna erbjuda heltäckande lösningar inom allt från patent och registrering till marknadsföring.



Hur kommer gruppen att vara sammansatt?


- Den kommer att bestå av representanter från kontoren i både Stockholm och Göteborg. Totalt kommer 15 jurister att ingå i gruppen till att börja med.

Varför har ni valt att sätta ihop en grupp inom just life science?

- Dels för att det är en IP-tung verksamhet, dels för att vi har märkt en efterfrågan hos våra kunder. Dessutom har vi väldigt stark kompetens inom life science och ett bra kontaktnät i branschen så det föll sig ganska naturligt.

Är det inte lite motsägelsefullt att satsa på den här branschen nu när det ekonomiska läget är som det är?

- Visst finns det utmaningar för den här sektorn men vi måste ändå tänka långsiktigt. Life science är trots allt en relativt konjunkturokänslig sektor som är mer förskonad från finanskrisen än andra.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094