23948sdkhjf

Fullt hus på Risky Business

Över 160 beslutsfattare från olika sektorer av life scienceindustrin kom för att få inspiration och se nya möjligheter för sina företag. Dagens tema var risk, och på talarlistan fanns bland andra handelsministern.
Konferenssalen på Armémuseum i Stockholm var fullsatt till sista bänk när Biotech Sweden slog upp portarna till vårens event Risky Business. Deltagarna fick höra en rad föreläsare beskriva hur tuffa och turbulenta tider inte behöver vara enbart negativt, utan kan skapa helt nya möjligheter.



Den globala ekonomiska krisen
gick som en röd tråd genom dagen. På den namnkunniga talarlistan fanns bland andra Handelsminister Ewa Björling, som berättade vad hon och regeringen gör för att stödja och hjälpa life science branschen att växa.

Anna Lefevre Skjöldebrand , vd för branschorganisationen Swedish Medtech talade i sitt anförande om de risker som finns för patienter inom sjukvården och hur vi kan lösa dessa. Charlotte Laike, chef på varumärkesbyrån Essen, berättade om vikten av att bygga upp och vårda sitt varumärke.

Bland andra medverkade fanns Läkemedelsverkets generaldirektör Christina Rångemark Åkerman, Nils Svartz, överdirektör vid Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap samt Marie Reinius, vd vid Riskkapitalföreningen.

– Vi är väldigt nöjda med att vi kunde erbjuda ett brett program med många tunga talare, säger Biotech Swedens chefredaktör Loth Hammar.

- Det har varit en jättebra blandning på föredragen med talare från både myndigheter och industri, och jag tycker verkligen de lyckades visa på möjligheterna i den här branschen, sade Gary Manders, chef för Citec Information som var huvudpartner för eventet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094