23948sdkhjf

Hallå där Saeid Esmaeilzadeh...

... vd på Serendipity Innovations, som talar på seminariet Från Startup till Preklin. Vad ska du prata om?
- Sverige är ett land med överflöd av kunskap som genereras från universitet och högskolor, och vi måste bygga bättre organisationer som förädlar kunskapen till nya innovativa produkter. Bolag som ligger på Stockholmbörsens largecap lista grundades i snitt för 95 år sedan. Det är dags att lägga grunden för nya kunskapsintensiva industrier.



Varför är det viktigt?


-Människor bygger värde där dom befinner sig. Vi måste bygga en miljö som lockar världens mest kreativa, drivna och entreprenöriella människor att komma till Sverige om vi ska lyckas förbli en ledande kunskapsbaserad industrination.

Vad har du för erfarenheter?

- Att bygga på mikronivå och lyfta fram goda exempel har i vår organisation varit helt avgörande för vår tillväxt. Vi har kunnat bygga och leda kreativa team bestående av drivna individer med kompletterande kompetensområden, och få dessa team att jobba i nära samarbete med kunder redan i tidiga utvecklingsskeden.

Varför ska man gå på seminariet?

- Som företag i startgropen är det viktigt att träffa folk inom branschen, att få höra deras historier och knyta kontakter. Det är dessa människor man kan komma att göra affärer med senare så det är ett perfekt forum för att träffa rätt människor.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078