23948sdkhjf

Aerocrine får ny USA-chef

Bolaget fortsätter att rusta på andra sidan Atlanten.
Aerocrine har tidigare meddelat att de ska satsa mer på den amerikanska marknaden och öka sin närvaro där. Bolaget tillsatte en lungexpert på posten som medicinchef i mitten av januari och nu har de utsett en chef för det amerikanska dotterbolaget.

Ken Marshall blir chef över Aerocrines verksamhet i USA. Han har arbetat inom läkemedel- och medicinteknikindustrin i över 20 år, bland annat på Glaxo Smith Kline, Johnson and Johnson och Pfizer-Upjohn-Pharmacia då det begav sig. Han kommer närmast från posten som chef över det amerikanska intensivvårdsföretaget Ikarias sälj- och marknadsorganisation.

- Ken har mycket stora kunskaper inom luftvägarna och tar med sig en stor portion erfarenhet från såväl små som stora företag till Aerocrine. Ken kommer att rapportera till mig och ingå i min ledningsgrupp, säger Scott Myers, vd på Aerocrine, i ett pressmeddelande.

- Den amerikanskan marknaden kommer att vara vår största marknad och vi har ett behov av att accelerera vår verksamhet där. Vi har under de senaste månaderna fokuserat på att lägga grunden för en varaktig tillväxt och med den här förändringen tillförs en senior talang som gör det enklare att uppnå våra affärsmål.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078