23948sdkhjf

Automatiserad plattform för in vitro diagnostik

Vidas 3 från Biomerieux är ett automatiserad system för in vitro diagnostik, övervakning och prognosticering där användaren har tillgång till 98 olika plattformskompatibla test.
Vidas 3 är ett nytt automatiserad system för immunoassaybaserad in vitro diagnostik. Det är en uppföljare till tidigare plattformar inom samma kategori från franska Biomérieux. Några av nyheterna för det nya systemet är en förbättrad automatisering och bättre spårbarhet av prover.

Vidas-plattformen stödjer för närvarande 98 olika test för diagnostik, övervakning och prognosticering av en rad olika sjukdomar. Bland dessa finns exempelvis ett test för mätning av procalcitonin-nivåer, vilket används för tidig diagnosticering av allvarliga bakterieinfektioner som till exempel sepsis.

Ett annat exempel är Vidas D-dimer exclusion test, vilket är ett vanligt test för att utesluta diagnoser som lungembolism eller djup ventrombos. Plattformen kan utföra tester dygnet runt, och i stor eller liten skala ner till ett enstaka test. Vidas 3 styrs via ett praktiskt touch-screen gränssnitt. www.biomerieux.com.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078