23948sdkhjf

Spektrofotometer med två kanaler

Specord 50 Plus från Analytik Jena är en ny tvåkanalig spektrofotometer för det ultravioletta och synliga våglängdsområdet.
Specord 50 Plus är en ny tvåkanalig spektrofotometer för det ultravioletta och synliga våglängdsområdet och kan användas för analys av prover i ett våglängdsintervall från 190 nanometer till 1100 nanometer.

Instrumentet som presenteras av företaget Analytik Jena AG har en god energigenomströmning kombinerat med bra stabilitet.

Alla optiska komponenter i systemet är inkapslade för att ge högsta kvalitet, prestanda och hållbarhet. Några egenskaper hos Specord 50

Plus är att det inte behöver någon uppstartstid, och att det har ett stort och lättillgängligt utrymme för isättning av prover.

Våglängdskalibrering sker automatiskt och det finns en lång rad olika tillbehör tillgängliga för automatisering av rutinanalyser eller anpassning till specialapplikationer.

Instrumentet är tänkt att användas för analys av prover med ursprung i bland annat kemi, läkemedelsindustri, life science, mat och natur.

Specord 50 Plus ingår i en serie med tvåkanaliga spektrofotometrar där mer avancerade modeller med ytterligare finesser finns tillgängliga.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062