23948sdkhjf

Station för arbete i anaeroba miljöer

A55 är en ny arbetsstation som ger gott om utrymme för arbete med odlingar och olika analyser utan att proverna exponeras för atmosfäriskt syre.
A55 är en ny arbetsstation som ger gott om utrymme för arbete med odlingar och olika analyser utan att proverna exponeras för atmosfäriskt syre. Plattformen har utvecklats av Don Whitley Scientific och har två luftslussar, en till höger och en till vänster, båda med plats för upp till fyrtio petriskålar. Båda luftslussarna kan användas samtidigt, vilket ger maximal flexibilitet. Arbetsstationen i sin helhet rymmer mellan 1 000 och 1 400 petriskålar med en diameter på 90 millimeter, beroende på vilken övrig utrustning som används.

Det finns fyra hål som ger tillgång till arbete inuti stationen utan att handskar eller speciella ärmar behöver användas. Detta ska göra användarupplevelsen mycket bekväm och jämförbar med arbete på en vanlig labbänk. Två personer kan enkelt arbeta sida vid sida. Via en pekskärm i färg kan man bland annat variera parametrar som temperatur och fuktighet, samt se statusen på luftslussarna.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.053