23948sdkhjf

Affärsområdeschef till PharmaRelations



PharmaRelations expanderar i Norden, söker Affärsområdeschef

Som VD i ett tjänsteföretag är det viktigt för mig att ständigt fråga sig hur man blir ännu bättre, mer effektiv och ständigt förbättrar värdet på sina tjänster.

Vi på PharmaRelations har alltid ambitionen att bli än mer professionella och utvecklas i allt vi företar oss. Vi har tydliga affärsmål för de närmaste åren med starkt tillväxtfokus. Därför vill vi förstärka bolaget med en affärsområdeschef med resultat- och personalansvar för vårt största affärsområde Marknad & Försäljning.

Som affärsområdesansvarig skall du utveckla våra bemanningstjänster inom Marknad & Försäljning i Norden, samt ta vår bokningstjänst Pharma Connect till nästa nivå. Rollen kombinerar strategiskt arbete med operativt ansvar att förädla vår kundbas.

Du drivs av att göra affärer

Jag vill att du skall du vara affärsinriktad till sättet och ha en väldokumenterad försäljningsbakgrund. Du har mod och vilja att bryta ny mark, samt drivs av att överträffa målsättningar. Du har en entreprenörsprofil och arbetar proaktivt, du ser förändring som trygghet.

För att arbeta med bemanningsfrågor skall du själv haft personalansvar under flera år. Du har mångårig erfarenhet från flera läkemedelsbolag. Du är en skicklig relationsskapare med ett stort kontaktnät inom Life Science sektorn.

På PharmaRelations erbjuder vi dig ett självständigt och stimulerande arbete i ett företag med ett tydligt fokus på tillväxt och resultat och med höga ambitioner. Arbetsklimatet är prestigelöst, bygger på delaktighet och korta beslutsvägar. Hög kvalitet i leveransen till kund är nyckeln till vår framgång.

Fredrik Anjou

VD, PharmaRelations AB

Är du den vi söker ?

Kontakta PharmaRelations VD, Fredrik Anjou, tel 08-120 122 22, alt fredrik.anjou@pharmarelations.se

Varmt välkommen med din ansökan via vår hemsida: www.pharmarelations.se
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079