23948sdkhjf

Nätverksdag för life science – Anmälan öppen

Den 4 april är det dags för nätverksdagen the Future of Swedish & Danish Life Science i Lund för åttonde året i rad med en lång rad spännande talare och utställare.

En av Sveriges biotech-giganter, Carl Borrebaeck, berättar om sitt senaste projekt inom e-hälsa, ett verktyg baserat på artificiell intelligens som möjliggör för smärtpatienter att själva styra sin behandling.

Från en av Europas innovativa hot spots, Uleåborg i Finland, kommer Minna Komu och berättar om OuluHealth, ett ekosystem inom medicinsk teknik och forskning med särskild tyngdpunkt på Informations- och kommunikationsteknologi och OuluLabs. Det har vuxit upp ur kompetensen från mobiltelefonbranschen. Unikt är de autentiska testmiljöerna i sjukhusmiljö och i hemmiljö.

Hur kan vi använda digitala verktyg för att stärka patienter och involvera dem i sin egen vård, tillsammans med professionen? Om det berättar Marianne Larsson – chef för New Industries and Innovation vid Innovation Skåne med en gedigen bakgrund inom industri och entreprenörskap. Hon är också känd från tv!

Hela programmet och anmälan hittar du här: 

The Future of Swedish & Danish Life Science 2019

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078