23948sdkhjf

De är bästa arbetsgivaren

Tillsammans med Kantar TNS tar bemanning- och rekryteringsföretaget Randstad varje år tempen på världens företag, för att se hur dessa står sig i förhållande till arbetstagarnas värderingar. Högst upp på pallen i Sverige hamnade ett hygien- och hälsobolag.

Hygien- och hälsobolaget Essity står överst på prispallen när bemanning- och rekryteringsföretaget Randstad presenterar Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2019. Detta efter att drygt 6 000 personer svarat på frågor om150 av landets största privata arbetsgivare.

Essity placerar sig på första plats, följt av företag som Volvo Car Group och Siemens.

– Ett bra arbetsklimat i kombination med möjligheten att arbeta med viktiga samhällsfrågor inom hälsa och hygien gör Essity till en attraktiv arbetsgivare. Att vi medarbetare gör något som både bidrar till Essitys affär och till att förbättra välbefinnandet i världen genomsyrar hela bolaget och skapar ett stort engagemang hos oss alla, säger Åsa Gidsäter Roos, nordisk HR-chef på Essity i en kommentar.

Essity är inte bara en nykomling på Randstads lista, utan också ett av de yngsta företagen bland listans 10-i-topp. Essity bildades 2017 i samband med delningen av SCA-koncernen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079