23948sdkhjf

Bioscience: Tekniker för framtidens hälsa

Cancervaccin, djupinlärning och mötesplats för dialog på Bioscience 2019 .

Vid början av förra seklet var den genomsnittliga livslängden i Sverige cirka 53 år. I dag menar vissa att den första 150-åringen är född. Detta beror blanda annat på bättre levnadsförhållanden men också på de medicinska framsteg forskare gör – och det börjar i labbet.

Att kunna förutsäga sjukdomar innan symtom uppstår genom att upptäcka nya biomarkörer eller använda nästa generations gensekvensering, är två viktiga faktorer för att skapa en värld fri från sjukdom. Livsstilsfaktorer är dock fortfarande av stor betydelse för ett hälsosamt liv.

Under den 7:e upplagan av Bioscience - Research through Innovative Technologies som äger rum i Stockholm på Karolinska Institutet i Aula Medica den 7 november kommer det senaste inom cellbiologi, syntetisk biologi, precisionsmedicin, genteknik, proteomik och metabolomik att belysas.

Bioscience 2019 kommer att innehålla en rad aktuella och intressanta föreläsningar med fokus på ny teknik och tillämpningar samt de senaste forskningsresultaten. Seminariedelen består av en serie korta och intressanta presentationer som är avsedda att stimulera nyfikenhet och inbjuda till en fortsatt dialog på eventets partnerutställning mellan deltagarna. Ett viktigt syfte med evenemanget är att vara en plattform för möten och nätverkande. Välkomna att anmäla ditt kostnadsfria deltagande på www.bioscienceevent.com.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078