23948sdkhjf

Förkylningsspray lanseras i Hongkong

Enzymaticas partner Evergreen Health har lanserat förkylningssprayen Coldzyme i Hongkong.

– Asien är en marknad av speciellt intresse och har en stor potential för oss. Efter att ha signerat avtal för Coldzyme för Japan, är Hongkong och Macau den första marknaden som vi lanserar en produkt på i Asien, säger Fredrik Lindberg, vd för Enzymatica.

I november 2018 ingick Enzymatica ett distributionsavtal med Evergreen Health för försäljning och marknadsföring av Coldzyme i Hongkong och Macau. Evergreen Health ingår i Meiriki, ett företag som etablerades 1997 och som är specialiserat på utveckling och marknadsföring av en rad hälsotillskott från Japan för marknaden i Hongkong och Macau.

Företaget är också distributör av hälsotillskott från andra svenska life science-bolag. Meiriki har exklusiva rättigheter för hela produktsortimentet som erbjuds av Watsons apotekskedja, en av världens största apotekskedjor.

– Vi anser att Coldzyme med sin gedigna dokumentation och succé på andra marknader kan ta en avsevärd del av förkylningssegmentet i Hongkong och Macau, säger Joanne Cheung, vd för Meiriki Japan.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063