23948sdkhjf

Apoteksgruppen Karlshamn är Årets Franchisetagare

Nu står det klart att Apoteksgruppen i Karlshamn vinner priset som Årets Franchisetagare för sitt entreprenörskap och sin personalomsorg. Priset delas ut av Svenska Franchiseföreningen.

På grund av rådande omständigheter delade Svenska Franchiseföreningen ut priserna i årets Frannygalan via videolänk.  

Förutom Apoteksgruppen Karlshamn var även företaget Fogarolli och Länsförsäkringar Bergslagen/Stockholm finalister i samma kategori. De är utvalda bland ett 40-tal nominerade franchisetagare.

Motiveringen lyder: 

”Årets franchisetagare jobbar på en starkt konkurrensutsatt marknad där man, med starkt fokus på kundnytta, aktivt jobbar med affärsutveckling och kreativa lösningar. Det leder självklart till mycket nöjda kunder. Man har även utmanat sin franchisegivare för att kunna nå sina mål. Franchisetagaren har på rekordtid nått en omsättning som saknar jämförelse i bolaget och gjort sig kända som duktiga lokala entreprenörer på sin ort.”

Bakom Apoteksgruppen Karlshamn står entreprenörerna Jenny Petersson och Hussain Hussain. 

– Om man verkligen "bryr sig på riktigt" så vinner man i längden, det har detta priset bevisat. Vår gemensamma dröm blev sann, istället för att drömma på var sitt håll så öppnade vi ett apotek tillsammans och att få ta emot detta priset för den drömmen gör mig alldeles tårögd av glädje, säger Jenny Petersson, en av apoteksägarna Apoteksgruppen Karlshamn, i ett uttalande. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078