23948sdkhjf

Ny på Fass: Elin Svedin

Samtidigt som Elin Svedin är nyexaminerad apotekare har hon redan arbetserfarenhet som passar för det nya arbetet på Fass.

Fass stärker upp sin verskamhet med rekryteringen av den nyexaminerade apotekaren Elin Svedin. Hon har redan god kunskap om verksamheten då hon under studietiden arbetat med olika kvalitetssäkringsprojekt på Fass. Elin Svedin har också varit ordförande för Farmacevtiska studentkåren i Uppsala.

Framförallt kommer Elin Svedin fokusera på olika utvecklingsprojekt och externa kontakter men hon ska också delta i arbetet med den daglig driften av Fass.se och tjänsten Röda webben.

– Genom rekryteringen av Elin stärker vi teamet som arbetar med utveckling av nya tjänster på Fass, säger Anna Wessling, chef på Fass, till LIF- de forskande läkemedelsföretagen. 

Den digitala utvecklingen inom hälso- och sjukvårdssektorn går framåt och behoven av förbättringar ökar. Därför är arbetsmarknaden för apotekare i dag gynnsam, menar Anna Wessling, och framhåller att Fass har mycket att erbjuda den som vill arbeta med digital läkemedelsinformation.

– Vi är inne i ett intensivt utvecklingsskede både vad gäller vår egen produkt Fass men också hur vi kan levererar data till andra digitala vårdtjänster eller de nya beslutsstödsystem som nu gör sitt intåg i vårdsverige, menar Anna Wessling. 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.127