23948sdkhjf

Prenumeration på Life Science Sweden lönar sig nu än mer - nu kan du prenumerera digitalt

Nu går det att prenumerera digitalt på Life Science Swedens oberoende branschjournalistik till ett lägre pris.

Vi på Life Science Sweden håller den fria oberoende journalistiken högt och för oss är det viktigt att våra nyheter om händelserna, forskningen och människorna inom den viktiga sektor som life science utgör är av hög kvalitet.

Life Science Sweden ägs av det privata tidskriftsförlaget Nordiske Medier och vi står fria från aktörerna i den bransch vi bevakar, vilket gör att vi kan rapportera om sektorn med hög trovärdighet. Vi hoppas att ni som läser oss uppskattar våra nyhetsartiklar och reportage.

Vår sajt har nyligen utvecklats med en tydligare layout och inom kort får vi en helt ny förstasida på webben som ger dig en snabbare överblick av alla våra nyheter. Idag låser vi också mer av våra genomarbetade artiklar än vi har gjort tidigare, för att de ska vara exklusiva för våra prenumeranter.

Vi hoppas att du uppskattar vår journalistik och vill fortsätta läsa oss. För att du ska få tillgång till allt vårt journalistiska material lanserar vi nu digitala prenumerationer. Förutom att du kan låsa upp spännande artiklar får du vår e-tidning som kommer ut med 4 utgåvor per år. Du får också tillgång till hela vårt arkiv med alla tidningar som vi gett ut sedan 2014 som e-tidningar.

Så, om du inte redan gjort det – teckna en digital prenumeration! Vill du ha både papperstidningen direkt hem i brevlådan och den den digitala prenumerationen med allt den inkluderar går det självklart också bra. Just nu har vi ett specialerbjudande till dig som vill ha både och: papperstidning och digital prenumeration i ett till halva priset.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078