23948sdkhjf

Index Pharmaceuticals rekryterar inför fas III-studie

Anställer Anders Bröijersén och Johan Levin till den kliniska utvecklingsorganisationen.

Anders Bröijersén tillträder som Senior Medical Director Clinical Operations och Johan Levin som Project Manager Clinical Operations.

Anders Bröijersén är disputerad läkare och har 15 års erfarenhet inom klinisk utveckling, medical affairs och läkemedelssäkerhet. Han har jobbat på läkemedelsbolag som Boehringer Ingelheim och MSD och är idag Medical Director, Global Pharmacovigilance & Patient Safety på Sobi.

Johan Levin är utbildad sjuksköterska och har mer än 20 års erfarenhet från klinisk utveckling och kontraktsforskningsbolag som (CRO) som MSD och Covance. Han jobbar nu som senior Clinical Research Associate (CRA) på PRA Health Sciences.

– Jag är glad att Index kunnat attrahera två mycket kvalificerade nya medarbetare och hälsar Anders och Johan välkomna till teamet. Vi utökar organisationen inför starten av vår globala fas III-studie Conclude med cobitolimod för att kunna vara aktiva mot klinikerna i studien i samarbete med vårt CRO, vilket var en framgångsrik modell för patientrekryteringen i vår förra studie Conduct, säger Peter Zerhouni, vd för Index Pharmaceuticals, i ett pressmeddelande.

Fas III-studien Conclude ska utvärdera cobitolomid som en ny behandling för patienter med måttlig till svår vänstersidig ulcerös kolit.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094