23948sdkhjf

Digitalisera försäljningen och spring om konkurrenterna

Nytt acceleratorprogram till värde av 450.000 kr kommer att hjälpa utvalda bolag med den digitala omvandlingen genom Salesforces. Craftware Sweden, som är en del av telekom-koncernen Orange Group och en global Salesforce-partner sedan 2014, har startat programmet för svenska bolag som vill skala upp.

Salesforce är det främsta verktyget för hantering av kundrelationer för både stora och små bolag. Salesforce skräddarsyr lösningar så att företagare kan fatta bättre beslut och effektivisera verksamheten.

”För att skala upp ett företag i dagens dynamiska verklighet finns det inget sätt att undvika ett effektivt och skalbart CRM-system. Utan systematisk och skicklig användning av data kämpar ditt företag i blindo mot konkurrenterna. Konkurrenter som kanske inte har en lika bra produkt eller tjänst, men som systematiskt och kreativt utnyttjar sitt CRM-system”, Lidia Sybicka, Sales Manager, Craftware.

Accelerera genom digital omvandling till ett värde av 450 000 kr

Överväger ditt bolag att bli effektivare och springa om konkurrenterna kan Craftware Swedens Acceleratorprogram hjälpa till. Ditt bolag får professionell hjälp inom marknadsföring, försäljning och implementering av CRM-system till ett värde av 450 000 kr.

”Det känns väldigt spännande att kunna erbjuda vårt acceleratorprogram till svenska bolag. Det är ett sätt för oss att visa att vi vill stötta verksamheter som är ambitiösa och vill växa. Att skala upp kan vara dyrt och kännas osäkert. Vi på Craftware kan ge rådgivning och hjälpa företag att spara in på de rätta områdena och spendera på andra. Vi kan få upp farten och tillväxten”, säger Lidia Sybicka, Craftware.

Få samma kvalitativa rådgivning som ledande internationella företag

Craftware, som sedan 2014 har implementerat Salesforce för företag i hela Europa, arbetar med ledande internationella företag och IT-avdelningar för att utveckla och underhålla deras CRM-system. Craftware hanterar projekt på olika nivåer från analys till drift och testning.

Lidia Sybicka tillägger: ”Acceleratorprogrammet är en möjlighet för oss att visa vad vi kan erbjuda svenska företagare som går i tankar på att implementera ett CRM-system. Salesforce är en stor plattform som tillhandahåller många tjänster och med hjälp av vår pricksäkerhet kan Salesforce få ditt bolag att ta nästa steg.”

En expertpanel från Craftware kommer gemensamt att välja ut de bolag som får chansen att delta i Craftware Swedens Acceleratorprogram, värde cirka 450 000 kr.

För mer information och anmälan till Craftware Swedens Acceleratorprogram klicka här.

Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.069