23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Nordtec Instrument AB

KALIBRERING I VÅRT LABB ELLER HOS DIG?
Nordtec är din kompletta partner inom mätteknik. Utöver ledande mätinstrument och mätsystem från bland andra Testo, Celsicom och Retrotec, erbjuder vi ackrediterad kalibrering för mätstorheterna temperatur, fukt, under- och övertryck, differenstryck, lufthastighet och luftflöde. Kalibreringstjänsterna omfattar instrument och givare av alla fabrikat.

Vi har ett fullutrustat kalibreringslaboratorium i Göteborg. Labbet bemannas av kunniga och erfarna kalibreringsingenjörer. Om du inte kan vara utan din mätrustning eller om den kanske är svår att montera ned, kan vi i stället kalibrera utrustningen på plats hos dig.

Utöver våra ackrediterade kalibreringar kan vi utföra spårbar kalibrering av CO2 för gasnivåer som används vid luftkvalitets- och säkerhetsmätningar. Dessutom kalibrerar vi även O2, CO, NO, NO2 och SO2 som analyseras i olika förbränningsanläggningar.

I nära samarbete med Testo Industrial Services (TIS) har vi tillgång till omkring 300 metoder för kalibrering av uppemot 50 mätstorheter. Vad behöver du kalibrera?

Nordtec Instrument AB
Elof Lindälvs gata 13-15
402 41 Göteborg
Sverige
VAT nummer: SE5562032721
ISO 17025, ISO 9001, ISO 14001
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047