23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Varför ska jag kalibrera min mätutrustning?

Fakta om kalibrering, varför det är bra att kalibrera instrument, dataloggrar och givare samt hur Nordtec kan kalibrera din mätutrustning i sitt labb eller på ditt företag.

Vad är kalibrering, behöver jag göra det och vad menas med mätpunkter, spårbarhet och justering? Vi förstår att det inte är helt lätt att greppa allt om kalibrering.

I korthet: kalibrering innebär att mätvärden från din mätutrustning jämförs med värden från en högnoggrann referensutrustning. Resultaten visar hur mycket ditt instruments värden avviker från "sanna" mätvärden. Det ger dig värdefull kunskap för att kunna säkerställa bra innemiljöer för både människor och produkter.

Vi kalibrerar instrument, dataloggrar och givare av alla fabrikat. Såväl i vårt fullutrustade labb i Göteborg som hos våra kunder. Du väljer helt enkelt det som passar dig bäst. Vi är ackrediterade av Swedac för kalibrering av temperatur, fukt, över-/undertryck och differenstryck. Tillsammans med Testo erbjuder vi ackrediterad kalibrering av 100 mätstorheter. Lär dig mer om kalibrering och boka tid för kalibrering här.

Nordtec Instrument AB
Elof Lindälvs gata 13-15
402 41 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562032721

Kontaktperson

JB

Sänd till en kollega

0.032