23948sdkhjf

Addlife kortar beslutsvägarna

Addlifes vice vd ersätts inte när han slutar.

Artur Aira, vice vd för Addlife, väljer att avsluta sitt uppdrag. Han var tidigare chef för affärsområdet life science i Addtech, och när affärsområdet bolagiserades och blev Addlife, tillträdde han sin nuvarande tjänst.

– Mitt uppdrag som vice vd har varit att bidra till kontinuitet och uppbyggandet av Addlife som självständigt bolag. Under resan har vi dessutom noterat Addlife på börsen och säkrat en positiv utveckling av bolaget. Jag ser att mitt uppdrag är slutfört och att det är dags för mig att anta nya utmaningar, säger Artur Aira i en kommentar.

I samband med att Artur Aira slutar kommer Addlife att omorganisera ledningsgruppen. Istället för att tillsätta en ny vice vd vill man nu korta beslutsvägarna mellan affärsområdeschefer och vd.

Tidigare i somras rapporterade Addlife att man förvärvar samtliga aktier i det norska bolaget Krabat, som utvecklar, designar och marknadsför hjälpmedel för barn och ungdomar med särskilda behov. Bolaget har 13 anställda och omsätter 30 miljoner norska kronor, i första hand på den norska marknaden. Förvärvet är en fortsättning på Addlifes satsning mot hemvård.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078