23948sdkhjf

Ny kommunikationschef på Hansa

Katja Margell är ny Head of Corporate Communications på Hansa Biopharma.

Life Science Sweden skrev förra veckan om Hansa Biopharmas händelserika sommar då transplantationsläkemedlet Idefirix fått grönt ljus av EMA:s vetenskapliga kommitté, företaget gjort en nyemission och skrivit ett miljardavtal med amerikanska Sarepta. Företaget meddelar nu att det har rekryterat Katja Margell som ny Head of Corporate Communications.

Hon har tidigare varit partner på Kreab Worldwide och Hallvarsson & Halvarsson samt Group Communications Manager på SEB.

Hon har mastersexamen i juridik från Vrije Universiteit Brussels och från Stockholms universitet och har också arbetat som journalist.

– Katja tar med sig omfattande erfarenhet från corporate communications och från ledande kommunikationsbyråer och företag och kommer att bli ett mycket bra tillskott till Hansa-teamet när bolaget nu omvandlas till ett kommersiellt biopharmabolag och expanderar sin egenutvecklade enzymteknikplattform utanför transplantationsområdet, säger Søren Tulstrup, vd och koncernchef för Hansa Biopharma, i ett pressmeddelande.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.08