23948sdkhjf

Hög upplösning för bildtagning av geler och blottar

PXi från Syngene kan ta bilder av geler och blottar vid mycket lång rad av olika ljusförhållanden.
Pxi är en ny bildtagnings- och analysplattform med hög upplösning för ett flertal olika applikationer. Systemets design är kompakt och det erbjuder full automatisering och enkel användning.

Pxi plattformen från Syngene kan bland annat ta bilder på kemiluminiscenta och fluorescenta blottar och geler, samt på geler och blottar i synligt ljus och på tvådimensionella geler.

Systemet finns i tre olika versioner med en kamera med fyra, sex eller åtta miljoner pixlar och tillhörande matchande lins. Kamerorna ger systemet en mycket hög känslighet, vilket bland annat gör att även mycket svaga fluorescenta band kan göras synliga och kan dokumenteras.

PXi kan användas med en rad olika ljuskällor för bland annat infraröd bildtagning, eller bildtagning i rött, blått eller grönt ljus. Det finns också en inbyggd transilluminator med blått ljus, och systemets integrerade filterhjul kan utrustas med en rad olika filter.

PXi styrs genom den beprövade mjukvaran Genesys. Med hjälp av mjukvarans databas kan plattformen konfigureras för att fånga de allra flesta typer av bilder.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078