23948sdkhjf

SAMUEL LAGERCRANTZ

Ledare
Samuel Lagercrantz: Mindre deppigt med flera alternativ

Inom en något sånär överskådlig framtid finns det förhoppningsvis flera bra medicinska alternativ för personer som lider av allvarlig depression, skriver Life Science Swedens chefredaktör Samuel Lagercrantz .

Rekordmånga läser Life Science Sweden

Intresset för tidningen har ökat kraftigt. Under våren har antalet besökare tredubblats.

2

Ledare
Samuel Lagercrantz: Bergström bra val som vaccinsamordnare

Valet av Richard Bergström som vaccinsamordnare för covid-19 är glädjande, skriver Life Science Swedens chefredaktör Samuel Lagercrantz i en kommentar till gårdagens besked.

Ledare
Samuel Lagercrantz: Framgången kommer efter många misslyckanden

De allra flesta av de idéer och strategier mot covid-19 som man nu jobbar med kommer att gå i stöpet, men det kan räcka med att en enda fungerar, skriver Samuel Lagercrantz.

6

Ledare
Samuel Lagercrantz: Flockimmunitet flockmentalitet och 22 forskare

Reaktionerna som följde på de 22 forskarnas förra debattinlägg lät ibland som tagna från satirprogrammet Kina-TV, skriver Life Science Swedens chefredaktör Samuel Lagercrantz som gör en tillbakablick.

2

Ledare
Samuel Lagercrantz: Se upp också med de fina tidskrifterna

Kvalitet och anseende går inte alltid hand i hand. Samuel Lagercrantz skriver om högstatustidskrifter och hype i journalistik och vetenskap.

15

Ledare
Samuel Lagercrantz: När kritikernas kritiker blir mobbare

En del verkar tro att Folkhälsomyndigheten är utsatt för ett drev, men att myndigheten blir ifrågasatt är helt i sin ordning, skriver Life Science Swedens chefredaktör Samuel Lagercrantz.

Samuel Lagercrantz tillträder som ny chefredaktör för Life Science Sweden

Sänd till en kollega

0.047